Najaar Kledingevent bij Evangelische Gemeente Jozua

Dinsdag 27 september 2022 vindt in Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht het 1-2-3 euro Kledingevent plaats. Van 9.00 tot 17.00 uur staan de deuren weer open. Dit halfjaarlijkse kledingevent is gratis toegankelijk voor iedereen die voor kleine prijzen een nieuwe najaarsgarderobe wil aanschaffen. Er is een grote diversiteit aan kleding o.a. baby-, kinder-, dames-, en herenkleding, ook in een maatje meer en exclusievere merken. De nieuwe outfit kan ter plekke aangevuld worden met schoenen, laarzen, sportschoenen, tassen, mutsen, sjaals en sieraden. Er is gelegenheid om de kleding te passen en er zijn medewerkers die je kunnen voorzien van kledingadvies.

De kledingbeurs heeft een nieuwe naam gekregen: kledingevent. Je kunt er namelijk ook terecht voor kledingadvies, diverse accessoires en er is ruimte om elkaar te ontmoeten. De koffie staat klaar!

Tip: Wil je iemand een cadeaubon geven, dan zijn deze te koop bij de kassa. Deze cadeaubon is ook geldig voor de komende beurzen.

De opbrengst van de beurs is bestemd voor de zendelingen en diaconie van Jozua. De overgebleven kleding gaat naar diverse goede doelen, o.a. Oekra√Įne en Dorcas.

Kleding kan worden ingeleverd op maandag 26 september a.s. van 09.00 tot 14.00 uur bij Evangelische Gemeente Jozua. Aanvullende informatie op  www.jozua.nl of via T. Robbemont, tel.06-44097187 of E.v.d.Berg tel.06-13105738.