Klik hier voor een uitgebreide weersverwachting, op een nieuwe pagina

Weer Kledingbeurs bij E.G. Jozua

Weer Kledingbeurs bij E.G. Jozua

 

Dinsdag 27 maart a.s. vindt in Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht de 1-2-3 euro Kledingbeurs plaats.
Van 9.00 tot 19.00 uur staan de deuren weer open. Deze halfjaarlijkse kledingbeurs is gratis toegankelijk voor iedereen die voor kleine prijzen een nieuwe voorjaar- en zomergarderobe wil aanschaffen.

De beurs biedt een grote diversiteit aan kleding o.a. baby-, kinder-, dames-, en herenkleding, ook in een maatje meer en exclusievere merken. De nieuwe outfit kan ter plekke aangevuld worden met schoenen, sandalen, slippers, tassen, sjaals en sieraden. Er is gelegenheid om de kleding te passen en na afloop kan uitgerust worden met koffie en wat lekkers.


Kinderopvang:

Voor ouders met kleine kinderen van 0-4 jaar is er gratis opvang vanuit kinderdagverblijf Bambino met professionele begeleiders van 9.00-12.00 uur. De opvang is rechts achter in de zaal dichtbij de baby- en kinderhoek.

De opbrengst van de beurs is bestemd voor de zendelingen van Jozua. De overgebleven kleding gaat naar diverse goede doelen, o.a.de Kledingbank.

Kleding kan worden ingeleverd op donderdag 22 maart a.s. van 09.00 tot 15.00 uur bij Evangelische Gemeente Jozua. Aanvullende informatie op www.jozua.nl of via T. Robbemont, tel.6177693 of  Y.v.d.Lek, tel. 6188928.

Terug